Son Dakika: İddiaya Göre Twitter (X), Uygulamanın İçinde Bir Borsa Başlatmayı Amaçlıyor

SON DAKİKA: Twitter (X), Uygulamasını Finansal Bir Arenaya Dönüştürebilir!

Okuma Süresi: < 1 dakika

Kulak Misafiri Olduğumuz Bir Dedikodu: Twitter (X), Uygulamasını Finansal Bir Arenaya Dönüştürebilir!

Uyanık haber kaynaklarımızdan Semafor’a göre, Twitter (X) uygulamasını bir ticaret platformuna çevirmeyi düşünüyor gibi görünüyor. İddiaya göre, bir finansal veri şirketi arayışında olan Twitter (X), gerçek zamanlı hisse senedi verileri ve diğer finansal içeriklerle bir ticaret platformu oluşturmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz haftalarda büyük şirketlere gönderilen teklif talebinde, “Gerçek zamanlı bilgi, yatırım dünyasında önemli bir güç” olarak vurgulanıyor. X, diğer şirketlere gönderdiği teklifte, “yüz milyonlarca nitelikli kullanıcıya” ulaşma fırsatını sunuyor ve herhangi bir ücret talep etmiyor.

Habere göre, şirketler, bu yeni ticaret platformu için ne kadar kaynak ayıracaklarını belirtmeleri isteniyor. Ancak, hangi firmaların teklif sunduğu henüz netleşmemiş durumda.

Elon Musk, sahip olduğu şirket X’i, Çin’deki WeChat, Endonezya’daki Gojek, Singapur’daki Grab ve Afrika’daki Gozem gibi tüketici hizmetlerinin bir arada sunulduğu bir uygulama olan Batılı süper uygulama olarak görmüştü. Musk, geçen yıl düzenlenen bir şirket toplantısında, “Çin’de WeChat’in içinde yaşıyorsunuz” şeklinde konuşmuştu.

Eğer bu dedikodular gerçekse, Twitter’ın finansal bir arenaya girişiyle nasıl bir değişim yaşanacağını merakla bekliyoruz! Ancak unutmamak gerekir ki, henüz bu iddialar kesinleşmiş değil. Takipte kalın!

Bu ipuçlarını kaçırmayın!

Haftanın blog yazıları, ipuçları, teknoloji haberleri ve daha fazlası...

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir